Partner

As part of Accera, you’ll have the opportunity to work on exciting projects, learn from some of the best in the business, and help build something truly special. 

Accera is selective in choosing new partners. We are looking for new partners who share our core values and have the necessary resources and capabilities to contribute positively to our company. Partners who want to be part of our family and want a successful partnership with good communication and effective cooperation. We see our partnerships as long-term relationships that benefit both parties and we are happy to invest time and energy in nurturing these relationships and ensuring everyone’s success. 

We are dedicated to our work and strive to deliver the best results within the agreed timeframe. We always provide service of the highest standard and make every effort to exceed our customers’ expectations. Join our family!

Be partner with Accera

We prioritize you even though we are experiencing busy times and are committed to delivering a quick response as quickly as possible

Our partners & Suppliers

Big brands, small bussiness, new startup and inividuals

Strong relations can last a liftime

What our customers & partner say

“Efter en tid med udskiftning og udfordringer på byggepladsen ansatte vi Rasmus fra Accera som ledende for hele projektet. Rasmus er god til at planlægge, holde budgetter og føre dialog med myndigheder. Han har et stort overblik, ved, hvad der mangler og får folk ombord, der kan udføre arbejdet. Rasmus er god til at lytte og fører en åben og ærlig projektstyring, som giver en god transparens og tryghed. Jeg kan varmt anbefale Rasmus og Accera.”

Marianne Kock

General manager - Ferring Pharmaceuticals

Vi er stolte over at samarbejde med Accera, og være deres foretrukne rekrutteringspartner. Acceras engagerede hold og innovative tilgang til forretning har gjort det til en fornøjelse at identificere og tiltrække topkvalificerede talenter til deres team. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab, og bidrage til Acceras vækst og succes på markedet.

Dea Halberg

Rekrutteringskonsulent - All Recruit

Jeg har flere gange arbejde sammen med Accera i forbindelse med monterings projekter af vores fleksible og midlertidige modulløsninger. Når vi arbejde med Accera har de til hvert projekt tilknyttes en fast projektleder hvilket har givet os et kontakt punkt og en tæt dialog. Det er vi meget glad for. Accera har flere gange vist viljen og kompetencen til at løse uforudsete opgave også inden for en stram tidsplan. Hos Accera har vi flere gange lave samarbejde med dem som totalentreprenør det har fungeret rigtigt godt og de har en bred vifte af kompetencer og samarbejdspartnere. Jeg vil også i fremtiden samarbejde med Accera både på små og store sager, og ser frem til at løse mange opgaver sammen med dem.

Bjørn Ryhding

Driftsleder - Expandia

Jeg kender Rasmus som en struktureret og løsningsorienteret mand, som altid overholder sine aftaler. Vores samarbejde med Accera er baseret på høj loyalitet stor seriøsitet.

Thomas Christensen

Salgskonsulent - Lemvigh-Müller

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med ACCERA. Vi oplever en professionel og behagelig tilgang til samarbejdet, så vi sammen kan sikre en optimal byggeproces. Tak for tilliden.

Patrick Møller

Salgskonsulent - Brødrene AO

Det er svært at finde et mere kompliceret byggeri i Danmark end Soundport. Her finder du en stor trekantet bygning med en høj grad af arkitektoniske detaljer og specialdesignede elementer. Der har været mange firmaer involveret i byggeriet og fra mange forskellige kulturer. Vi er meget glade for, at Rasmus fra Accera overtog rollen som projektdirektør og fik os i mål med projektet. Jeg oplever Rasmus som pålidelig, med et stort overblik over byggeriets faser og skarp i rapporteringen. Jeg kan varmt anbefale Rasmus fra Accera som projektdirektør

Thomas Larsson

Adm. Direktør - Soundport

Accera har leveret en god og smidig service. Det el-service, de har udført, er blevet gjort pænt og lever op til vores forventninger. Der har ikke været nogen klager, og de har leveret det slutprodukt, vi ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Accera. Man kan stole på dem. De kender bygningen rigtig godt. Det giver en ro i dagligdagen, at man ikke behøver at udføre løbende kontrol og kan spørge dem til råds.

Frank Press

Facility manager - Ferring Pharmaceuticals

Reference Places

Contact us

We would love to help you.
You can expect a response within 48 hours. If it is urgent, please contact us by phone.